Welkom!

Op deze site staan mijn ervaringen met autisme. Mijn ervaringen als mens, vrouw, moeder, echtgenote en familielid. Misschien herken je ervaringen, wat heel fijn kan zijn. Maar misschien kun je ook iets met de trukendoos die ik inmiddels al aardig vol heb gekregen.

De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het fijn is om ervaringen van anderen te lezen. Ik vind het fijn als je op de berichten reageert. Als je geen autisme hebt en je ervaringen herkent, wil je me dat dan ook laten weten? Ik heb namelijk geen idee wat het gevolg is van autisme en wat niet, dus daar kun je me mee helpen.

Ik ben van plan om ook een aantal reviews te geven van boeken en hulpmiddelen. Voor deze hele site geldt dat ik er niets voor krijg, dus het is volledig onafhankelijk.

Op deze site noem ik geen namen. Dat doe ik omdat ik dan voor mijn gevoel zo vrij mogelijk kan zijn in het delen van ervaringen. Dat is dus niet dat ik me niet bekend wil maken, maar ik wil voorkomen dat ik anders dingen de wijde wereld ingooi die niet voor de wijde wereld bedoeld zijn.

Waar ga ik over schrijven? Natuurlijk over autisme, over opvoeding en nog veel meer!